erolo2000 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Witam Waszmościów po lekkiej pauzie . Temat Polaków na froncie wschodnim w sumie IS-em 2 zakończony. Przyszedł czas na Front Zachodni. Na pierwszy rzut poszedł Maczkowy ulubieniec Cromwell. Model w sumie nieźle odwzorowany i dobrze spasowany jak to u Revella . Zajął mi 15 godzinek. Malowany pędzlami . Kolor na fotach minimalnie mniej zielony od rzeczywistego. Przydział : 3ci Szwadron 10ty Pułk Strzelców Konnych - Francja sierpień 1944. Po malowaniu I Gotowy: Następny w kolejce M4A1(76) KITUŚ II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Śliczny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Dobra robota, podoba mi się Jeszcze jakby fotki były większe to byłoby super. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Wreszcie jakieś komenty Dzięki za miły odbiór . Ach te fotki - cieszyć się należy ,że modele na wykładzinie jak to za dawnych czasów bywało nie pozują do nich . Jutro start z Kitusiem , będzie sie działo bo model ,że tak powiem konkretnie ubogi w pudełku ,ale Dragona nie znalazłem nigdzie to i Z Revelem przyjdzie sie zmierzyć dosztukować to i owo, a i coś tam ująć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts