Melnikov Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Witam. Po początkowych problemach, model dotarł do końca. Malowany farbami Vallejo. Składał się ładnie. Szpachli niewielka ilość. Jestem zadowolony z efektu. Dziś nawet nabyłem Panzerloka i Geschutzwagen z Trumpetera w cenie samej lokomotywy ;) W przyszłości chciałbym stworzyć cały pociąg pancerny ;> Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Ładny, czysto sklejony i pomalowany. Brakuje w nim jednak trochę życia. Wyglada jakby dopiero co z fabryki wyjechał. Daj mu trochę obić, rdzy, zadrapań (skrzynka taka nieskazitelna). Model na tym nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Sterylnie ładny! Daj mu trochę więcej życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Ładny, czysto sklejony i pomalowany. Brakuje w nim jednak trochę życia. Wyglada jakby dopiero co z fabryki wyjechał. Daj mu trochę obić, rdzy, zadrapań (skrzynka taka nieskazitelna). Model na tym nie straci. Sterylnie ładny! Daj mu trochę więcej życia... Dzięki za rady. Model starałem się lekko prykurzyć rdzawymi pigmentami. Póki co chyba zostanie jak jest. Nie chciał bym przegiąć w drugą stronę i spieprzyć modelu nieudolnym brudzeniem :-P. Narazie skupię się na opanowaniu aerografu i delikatnych zaciekach. Później będę bawił się w brudzenie ;-) I jak już wspomniałem, wagonów do brudzenie będzie sporo. To dopiero zalążek składu Pozdrawiam Mel ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi