KrzychuP Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Czołgiem, jako antyfan powojennego ZOO rozgrzebałem sobie takiego Leona: ,a że pojazdy Bw mają jakiś tam swój urok to tym bardziej. Model to Revell/Italeri nawet spasowany.Oczywiście tu się coś szlifuje tam po szpachluje,typowe Revell/Italeri.Waloryzowany blachami Edka 35874 i prawdopodobnie gąskami Bronco(choć te zestawowe złe nie są). Na razie tyle zrobiłem: szału niema. P.S jako jeszcze większy antyfan wciskania wszędzie poloników oświadczam iż model będzie niemiecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Model to Revell/Italeri nawet spasowany. To nowy model Revella z 2012 roku. P.S jako jeszcze większy antyfan wciskania wszędzie poloników oświadczam iż model będzie niemiecki Polska nie posiada wersji A6 Nie mniej podglądam i wytykam wszystkie błędy jakie się da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 To nowy model Revella z 2012 roku. Polska nie posiada wersji A6 Nie mniej podglądam i wytykam wszystkie błędy jakie się da 1.Tak. 2.Wiem napisane proforma. 3.A wytykaj do bólu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 To na ostatnim zdjęciu, wyszlifuj kratki wydechu z "nadlewek" na elemencie fototrawionym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 To nie nadlewki tylko tak Edek to zrobił i tak jak patrzę po zdjęciach to odwrotnie je przykleiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madeira Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 No odwrotnie. I szkoda, że tam idzie blacha, bo element w realu nie jest płaski. Powodzenia w budowie, bo Leo to piękna maszyna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 Powoli do przodu.Usunąłem klocek z przodu pancerza zdaje się że pod wycior i uzupełniłem braki: Jest tak: a będzie tak: zmalowałem koła: i w zasadzie można już działać dalej ,czyli wymiana uchwytów i poręczy na druciane,blaszkowanie i takie tam. EDIT.Zdjęcia pochodzą z http://www.primeportal.net/tanks/hans-hermann_buhling/leopard_2a6/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts