KrzychuP Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Czołgiem, jako antyfan powojennego ZOO rozgrzebałem sobie takiego Leona: ,a że pojazdy Bw mają jakiś tam swój urok to tym bardziej. Model to Revell/Italeri nawet spasowany.Oczywiście tu się coś szlifuje tam po szpachluje,typowe Revell/Italeri.Waloryzowany blachami Edka 35874 i prawdopodobnie gąskami Bronco(choć te zestawowe złe nie są). Na razie tyle zrobiłem: szału niema. P.S jako jeszcze większy antyfan wciskania wszędzie poloników oświadczam iż model będzie niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Model to Revell/Italeri nawet spasowany. To nowy model Revella z 2012 roku. P.S jako jeszcze większy antyfan wciskania wszędzie poloników oświadczam iż model będzie niemiecki Polska nie posiada wersji A6 Nie mniej podglądam i wytykam wszystkie błędy jakie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 To nowy model Revella z 2012 roku. Polska nie posiada wersji A6 Nie mniej podglądam i wytykam wszystkie błędy jakie się da 1.Tak. 2.Wiem napisane proforma. 3.A wytykaj do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 To na ostatnim zdjęciu, wyszlifuj kratki wydechu z "nadlewek" na elemencie fototrawionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 To nie nadlewki tylko tak Edek to zrobił i tak jak patrzę po zdjęciach to odwrotnie je przykleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 No odwrotnie. I szkoda, że tam idzie blacha, bo element w realu nie jest płaski. Powodzenia w budowie, bo Leo to piękna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Powoli do przodu.Usunąłem klocek z przodu pancerza zdaje się że pod wycior i uzupełniłem braki: Jest tak: a będzie tak: zmalowałem koła: i w zasadzie można już działać dalej ,czyli wymiana uchwytów i poręczy na druciane,blaszkowanie i takie tam. EDIT.Zdjęcia pochodzą z http://www.primeportal.net/tanks/hans-hermann_buhling/leopard_2a6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi