ZIO BY NAITT Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Samolot sklejony "s pudła" + kalki z publikacji Kagero . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Fajny modelik, najbardziej podoba mi sie śmigło, normalnie miodzio . Nie jestem pewien co do tych otarć w przypadkowych miejscach na samolocie.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Racja bardzo fajny model, gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem961 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 fajniuski modelik nastepnym razie sprubuj zrobic zdjecie na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 To co rzuca sie w oczy to totalny brak faktur !!!Przecież to był samolot, którego kadłub był wykonany ze sklejki!!! No może go tak Polacy pomalowali emulsją :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 Faktura drewna jest jak najbardziej , tyle że w środku Z tego co mówią na mieście , samolot posiadał malowany kadłub . Załączam fotkę z epoki . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Tylko kadłub? Nie wiem na podstawie jakiej publikacji malowałeś, ale w tej która mam (Słynne Samoloty z Kagero) twierdzą że płaty były również malowane kolorem jasnoszarym morskim. W kolorze cellonowanego płótna, lub biała była tylko ruchoma część steru kierunku. Tyle moich wątpliwości a sam model bardzo fajny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 z czego robiłeś naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 No ladny model fajne skrzydlo ladnie sklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking81 Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Wow, a ja teraz męcze ALBATROS D.III Revell'a i po tym co zobaczyłem to chyba zacznę na nowo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 z czego robiłeś naciągi? Z takiej fajnej , elastycznej żyłki - do nabycia w sklepach pasmanteryjnych . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi