Marek Ziętek Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Witam , widzę że na forum posypalo się modelami teciaków ,to może i ja coś dołoże ,model firmy dragona T-34/85 ,dodatki to lufa z Abera .W modelu poprawiłem spawy łączące górną część wieży z podstawa wieży ,poprawilem mocowanie siatki na tylnej płycie silnika .Model jest w barwach 4-brygady Pancernej 1-Korpusu Pancernego ,Niemcy kwiecień 1945r, kalka z firmy Armo nu.kat.72402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Hej Model mi się bardzo podoba nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam serdecznie Artur PS: Faktycznie teraz forum jest zasypywane myszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Wygląda kapitalnie i aż prosi się o jakieś figury Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Witam! Już go gdzieś kiedyś widziałem http://www.smallscaleafv.com/Technika38/72_T-34-85_1.htm - i już wtedy rzucił mi się w oczy. Śliczna bestia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 I zgadza się Temir ,model w lutym będzie mial rok bo na wystawie w Bytomiu miał swoją premiere i jak tylko zrobie fotki nowych dwóch teciaków w malowaniu zimowym to je tu równierz pokarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Świetny teciak.Dobrze dopracowany i wykończony.Bardzo mnie cieszy, to że zrobiłeś go w barwach polskiej jednostki Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Cóż można tylko dołączyć do ogólnych "achów" i "ochów". Jak pokazał autor nie musi być tony rdzy żeby wózek wygląd atrakcyjnie. Wybaczcie to nudne napiętnowanie "rdzewiaczy" ale osobiście nie lubię jak mi pancerz ruda wcina. Takie małe zboczenie zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi