jakub476 Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Jakieś kable będzie trzeba dodać, raczej bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Tak to wygląda na dziś, wszystko co na zdjęciu jest już na stałe w podwoziu jakieś retusze na pewno będą. Przy silniku teraz mozolne dorabianie detali i przewodów bo Tamiya poza tym co widać dodał tylko zbiorniczek wyrównawczy, więc były by bardzo pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Akcją "zdążyć" Wnętrze gotowe, silnik wg Tamiyi też, ale zamierzam tam jeszcze trochę dodać. Poza tym pomalowałem lusterka i przygotowałem spoiler pod carbon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Idziesz jak burza Samolot też skończysz na czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Idziesz jak burza Samolot też skończysz na czas ? Raczej nie, wychodzi brak doświadczenia, już mi się przestaje podobać to co zrobiłem... Wymieniłem filtr oleju na mój odlew Sakatsu i dodałem trochę przewodów, mam jeszcze pomysł na kilka detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Wyrobisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Ale ma zebrać nagrody za 1 i 2 miejsce?? ;] Jeden model starczy. Żart oczywiście. Ale felgi które tu pokazałeś się podobają... oj podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Wyrobisz się? Nadal mam nadzieję, że tak. Ale ma zebrać nagrody za 1 i 2 miejsce?? ;] Tak łatwo chyba nie pójdzie. Tak to wygląda na tę chwilę. Buda wypolerowana, szyby gotowe do wklejenia. Jeszcze lampy, szlifowanie opon dokończenie kilku detali, wklejenie kół. W silniku na pewno jeszcze dojdzie osłona przepustnicy. Miałem w planach też mały dyfuzor pod tylny zderzak, ale zobaczę jak z czasem. Przepraszam, przeoczyłem włos na obiektywie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Szyby, koła, siatki we wloty powklejane. Lusterka gotowe do wklejenia na koniec. Dopasowałem w pokrywę silnika siatkę Abera. Zrobiłem dziś boki spoilera z mosiądzu 0,3mm. Tak wygląda wsunięty na sucho. Teraz jeszcze dopieszczę lakier i będę wklejał spoiler lusterka... Oryginał. Zostało zrobić wszystkie lampy i wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Tyle zostało, mam już dziś dość, liczę że jutro skończę, ewentualnie w środę będę kończył wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 No to ostatnie powiedzmy 8 godzin, bo jeszcze zdjęcia... Czeka mnie to: Poza tym ostatnie doczyszczenie, naklejenie zamków. Edit 10:18 Nadzieja we mnie urosła. Złożyłem puszki i wszędzie powierciłem otwory żeby móc wsuwać zamiast sklejać na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 12 godzin później... zmęczony z bólem, pleców ogłaszam, że skończyłem. Zrobiłem nawet zdjęcia, zaraz zabieram się za obróbkę. Widzę dwie rzeczy które bym poprawił mając dodatkowy czas, pewnie je poprawie za jakiś czas. Model trochę podgoniony, ale wyszło nieźle. Zdjęcie tego co zjadło mi cały dzień. PS O mały włos do wrzątku wrzuciłem kartę pamięci zamiast woreczka herbaty, ale już po zgraniu zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Super wyszło. Sam nie wiem, który lepszy - Lancer czy NSX ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi