ministersan Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 Przemyślałem słowa kolegi Atlisa i zamawiam szary 1200 i czarny 1500. Jak nie będę sobie z nimi radził poproszę o pomoc na forum. Rozumiem, że od razu zamawiać leveling thinnera do rozcieńczania? Zwykły czy z opóźniaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 OK, tego mam resztki, więc zamawiam. A od razu pytanko o ziarnistość 1000 i 500 - do czego te używamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Solo - czepiasz się, on był czarny i co ty wiesz, jakie czarne maszyny miał w szafie Ty lepiej uważaj z czarnymi w Star Wars: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Starzy ludzie mi mówili, że Dissolved Putty lubi się zapadać jak schnie. Nie lubię jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi