adize Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Piękny pojazd. Dach jest z jakiegoś materiału czy malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Piękny pojazd. Dach jest z jakiegoś materiału czy malowany? Dzięki Dach jest z zestawu - pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Super modelik A dach wygląda jak z materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Zdecydowanie piekny i ten kolor podchodzący pod kość słoniową... piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 No ładnie Panie Andrzeju, naprawdę ładnie Podoba mi sie, że cały model utrzymany jest w takiej stonowanej kolorystyce A dach będzie zdejmowany czy doklejasz na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Dzieki za miłe komentarze A dach będzie zdejmowany czy doklejasz na stałe? W zasadzie nie muszę przyklejac dachu do kasty, na sucho trzyma się dość dobrze chyba tak go zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 tornado masz rację.Lepej nie przyklejaj tego dachu, jak się on dobrze trzyma.W każdej chwili będziesz mógł ukazać piękno wnętrza Twojego Rolss'a. Piękny model .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Dokończyłem prace w komorze silnikowej, zamknąłem ją otwartą maską (przyklejona na stałe). Następnie zamontowałem zapasówkę i reszte części. Na koniec przykleiłem kalkomanie, które jeszcze muszę polakierować ale to już po ich wyschnięciu. Tak więc uważam budowę modelu za ukończoną, zapraszam do Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Brak mi słów... po prostu piękna ta bestia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Nie no malinowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi