Bajda Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Witam. Model skończony, więc pasuje zrobić galerię. Co tu napisać? Hmm.. Fajnie się Scanie składało, jakichś bardzo dużych przeróbek nie robiłem. Nawet ku mojemu zdziwieniu, kabina w miarę normalnie osiadła na podwoziu. Model moge powiedzieć, że udało odwzorować, lecz niestety nie dobrałem za dobrze lakieru i trochę psuje to efekt. Jest nadal wiele błędów popełnionych przeze mnie i jestem ich świadomy, ale sądzę że z każdym modelem idzie mi coraz lepiej i chyba o to chodzi. Nie mam co więcej pisać, więc przejdę do zdjęć. Najpierw protoplastra Model To tyle, dziękuje za obejrzenie ps. Wiem, brakuje kilku części, ale nie zdążyłem ich zamontować bo akurat zrobiła się ładna pogoda, więc wolałem porobić zdjęcia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Super model na półkę! Cieszy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Super a te dodatkowe lampy nie powinny być wszystkie zielonkawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Fajny prezent dla truckera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajda Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 Dziękuje wszystkim za pozytywne oceny. Super a te dodatkowe lampy nie powinny być wszystkie zielonkawe? Te pierwsze dwa zdjęcia były robione 8 lat temu i wtedy lampy były jeszcze całe w komplecie. Niestety z czasem i po spotkaniu ze sarną dwie środkowe zostały wymienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi