Gulumik Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witam oto Demag z akcesoriami żywicznymi (w tym też ludki) niby temat oklepany a jednak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Tak mi się spodobał że błędów szukać nie będe tylko dlaczego ludzie z przodu są wyluzowani a ci na pace w stresie przygotowani do walki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2007 raczej zestrachani a nie wyluzowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 super. podoba mi się jakby Ci się chciało - model ma kilka rzeczy, które Italeri dokumentnie skopała, a które w prosty sposób można poprawić - jak chociażby to koło z tyłu pojazdu, które (oprócz kształtu) orginału za bardzo nie przypomina. no i nawierciłbym lufę MG. to się jednak dość mocno rzuca w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Modelik super tylko nad figurkami mogłeś się bardziej postarać a przynajmniej nad dłońmi. A powiesz mi z jakiego zestawu są koledzy z tyłu, bo zestawik wygląda całkiem nieźle . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 modelik jet superowy, mam tylko jedno pytanie o te gąski na klapie silnika.... czy to aby nie umozliwiało dostepu do silnika [nie otworzysz klap], widziałeś to na zdjęciu, czy to raczej własny wymysł... pytam z czystej modelarskiej ciekawości....bo wyglada to fajnie, ale.... michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2007 klapę otworzy jak najbardziej tylko niech zdejmie gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 bardzo fajny ten niemiec z pancerfaustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Oprócz tego ze model bardzo fajny (miodzio:-)), to mam jeszcze pytanko techniczne dotyczące pojazdu w skali 1:1. Do czego służyła ta obręcz, która znajduje sie z tyłu pojazdu gąsienicowego, pod rozkładanym zadaszeniem??? (patrz pierwsza fotka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 w teorii (i praktyce też) służyła do przewożenia liny holowniczej. ale oprócz tego w praktyce była również używana do przewożenia przeróżnej maści bagażu załogi i wszystkiego, co się jeszcze dało na nią założyć. tak przy okazji - w modelu Italeri ta obręcz jest dokumentnie skopana (poza tym, że jest okrągła). w MOIM DEMAGU starałem się to poprawić - jakoś nawet wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 aaa, właśnie się zorientowałem, że w tamtej galerii nie ma żadnego zdjęcia z tym kołem. no to wrzucam: (sorry, że się bezczelnie wcinam w temat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Dzieki za info sądziłem,że służyć to będzie to całkiem innych spraw ale oki.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Piotr - pochwal się twoim demagiem - fajna sceneria była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 on już był gdzieś na forum poza tym dałem wyżej linka do galerii - ale miło mi, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi