sushi79 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Witam. Dzisiaj postanowiłem zacząć przygotowywać się do wystawy która odbędzie się na przełomie lutego/marca w Perth (Scotland) i może do Anglia na jakaś wystawę . Z racji tego ze ostatnim razem byłem bez szans z modelem wykonanym w barwy przewoźnika z wysp (Eddie Stobart) postanowiłem że zrobię dwa modele Subaru Impreza, jeden będzie to legenda szkockich rajdów czyli sam Colin McRae a drugi to legenda angielskich rajdów Richard Burns. A wiec zaczynamy zabawę z Subaru.... Na początek popracowałem nad kastą(na razie jedna) teraz czas na prace nad druga kastą p.s. prace nad Scania "Tiger" trwają dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 No, no szykuje się ambitny projekt , będę się bacznie przyglądam tematowi. Życzę powodzenia i zgarnięcia miejsca na podium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Patrzem i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 22B. Najpiękniejsza buda Subaryny. Też się poprzyglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi