jakub476 Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Z okazji świąt dłubie s15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 No to czekam na relacje i życzę powodzenia. /czemu to podwozie niebieskie ? dali niebieską wypraskę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 Nie, podwozie pomalwoałem. Taki sam kolor będzie na kaście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Jaki to kolor ? TS50 czy MOtipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 No kolego widzę że robisz mój ukochany samochodzik.Tylko go nie zepsuj bo Cię znajdę iiiii...... Ja też zamierzam zakupi ten modelik tylko narazie mam inne wydatki. A co do malowania to ładny kolorek i małe pytanie będzie coś jeszcze na nim czy tylko niebieska buda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 Motip Miała być carbonowa maska ale jednak nie. Model z pudła plus troszkę szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 Podwozie skończone (przybrudze troszkę wydech) w wnętrzu muszę poprawić fotele. Buda w kolorze ale nie robie fot bo jeszcze mi spadnie czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 O kurka wodna nieżle to wygąda i tak trzymaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 miodzio tylko jakbyś ją troszeczkę obniżył to by już był idealnie a tak po prostu super a i jeszcze jedno felgi mają taki kolor czy będą też malowane pozdro ccrriiss Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Macie tu kilka fotek aut w skali 1:1. Moze sie przydaja... Pozdrawiam!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 miodzio tylko jakbyś ją troszeczkę obniżył to by już był idealnie a tak po prostu super a i jeszcze jedno felgi mają taki kolor czy będą też malowane pozdro ccrriiss Wesołych Świąt Co ty chcesz tam obniżać? nie widzisz, że już nisko stoi? Opony już się chowają w rantach. Jedyne co można by było zrobić to dać progi i przemodelować zderzaki żeby optycznie siedział niżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 no wiesz koksik ale dla mnie to zawsze za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Aj cris ty bys dupą po asfalcie ciągną pewnie , ładne jest , fajny model jak i wykonanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Opony już się chowają w rantach. miałeś na myśli nadkola? Ranty to chyba to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2007 Położyłem kalkomanie a na nie werniks. Maska chyba jednak pójdzie w carbon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Opony już się chowają w rantach. miałeś na myśli nadkola? Ranty to chyba to: Sory, mój błąd myślałem o jednym a napisałem o drugim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 S15 teraz idzie na urlop, będę meczył hachi-roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 No ładnie się prezentuje Ale najbardziej jak narazie to podwozie fajnie zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Ja bym proponował żebyś jednak skończył ten model bo naprawdę piękny jest a Toyote na później zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Okazało się, że nic nie pasuje... Przód spasowany, maska w docie, tył w trakcie. Tak aktualnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi