GILBERT Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Dawno mnie tutaj nie bylo....No ,ale co zrobić, praca,urlop, wyjazd na wakacje z młodym....W między czasie doszły figurki i coś zacząłem z nimi robić także nie jest źle. Pomysł na dioramę i jego wykonanie zabije chyba brak już czasu, no cóż , zobaczymy co mi z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Całkiem nieźle wyszedł Rzeczywiście ten tłumik do przygaszenia bo trochę razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 pomalutku , zrobi się szefie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 wziąłem się ostro do pracy, znalazłem trochę więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Dawaj, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 ciężko ocenić. Kiepskie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Zastanawiam się czy nie bardziej realistycznie byłoby dać tego osiołka na kursie kolizyjnym do czołgu... (w sensie obrócić o 180st. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 pomyśle nad tym , dopiero na samym końcu wklejam model z figurami.,. także jeszcze jest do ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 co do zdjęć to racja , ale to z pośpiechu., zdjęcia finalne już będą lepiej zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi