spiton Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Nie kusi Cię, żeby skrócić lufę ?? Ja bym skrócił ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Lipca 2016 Autor Share Napisano 26 Lipca 2016 Irgr, wentylatorów jeszcze nie montowałem. Greif, dziękuję! Spaw wokół wieżyczki już usunąłem. Spiton, z pełną premedytacją kupiłem dla tego ołówka Następna pantera już będzie wierna oryginałowi- planuję wykonać pojazd dowodzony przez Ernsta Barkmanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Spiton, z pełną premedytacją kupiłem dla tego ołówka To mozna kupic wersje z normalna lufa ?? myślałem ze te z ta wędką sa przecenione ,_))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Irgr, wentylatorów jeszcze nie montowałem. Eee... ale na zdjęciach są na swoim miejscu o.O Może jakoś inaczej się nazywają :x Co do lufy, to w zestawie jest też ta krótsza, bez hamulca. Można bez żadnego przerabiania zrobić klasyczną F =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Gapa, faktycznie zamontowałem. Pomyślałem o pokrywach i dlatego tak napisałem. Przepraszam. Wentylarory mają ustalone położenie i nie ma za bardzo ruchu żeby coś przesunąć. Reasumując moim zdaniem po dobrym złożeniu (dociśnięciu spinaczami) nie będzie szpar, czyli jest ok. Cena wtedy faktycznie była super - okolice 130zł i dwie lufy do wyboru to nie zastanawiałem się długo Krótszą lufę podarowałem Zbyszkowi bo mu brakowało w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Lipca 2016 Share Napisano 27 Lipca 2016 Jakieś ciekawe camo będzie dla Pinokia przewidziane? Czy odległy temat zważwszy na sytuację rodzinną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Kamo pudełkowe wydaje mi się w porządku. Podobne zrobiłem na Jadgpanzerze E100. Malowanie myślę, że to temat na za tydzień, dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi