dzidas71 Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Czy w Polsce gdzieś można obecnie nabyć takie figurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Klony na allegro. W sklepach ori ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 https://www.google.pl/?client=firefox-b#q=alpine+miniatures+sklep google i kilka sklepów PL Oczywiście wszystko na zamówienie. Wyślij zapytanie o czas oczekiwania i cenę. Pewnie kilka-kilkanaście tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 to miałem na myśli pisząc, że ciężko. Sam zamawiałem 2-3 razy i tylko czekałem bo "nie ma i nie będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi