janix Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Witam. Po długim czasie pomyślałem sobie że odwietrzę swoje umiejętności I postanowiłem zabrać się do roboty.Wiem że to bedzie dramat w sklejaniu,malowaniu itd..... ,Ale prosił bym was o nie srogie ocenianie mojej pracy! Myślę powoli dojdę do wprawy To mój kokpit wiem ze nie jest doskonały wymaga jeszcze trochę poprawek w malowaniu. Zaczynam teraz składać i malować fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Pierwsza reprymenda za foty. Wstawiaj duże foty, a nei miniatury, bo to upierdliwe w obsłudze Kokpit jak na "grzeczny" pudełkowy model ok, ale czy podstawa celownika powinna być zielona to zweryfikuj z fotami w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 wiem że kokpit nie jest zielony F 15,ale lubię czasem sam od siebie modyfikować malowanie poszczególnych elementów ;) Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 wiem że kokpit nie jest zielony F 15,ale lubię czasem sam od siebie modyfikować malowanie poszczególnych elementów ;) Nie po mojemu podejście, ale dobrze, że wprost o tym piszesz. Twój model, Twoja kasa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 Ja myślę że będzie fajny ;) Bynajmiej tak mi tak się wydaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Może dla fanów SF. To bardzo bym cie prosił o nie zaglądania do tego tematu jak masz zamiar krytykować go ok .Ja wyraźnie napisałem ze to jest Amatorka,a tu się podniecsz! Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 Jutro zabiorę się do składania foteli .;) Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Piękny kolor tapicerki, chociaż moim zdaniem ładniejsza byłaby czerwona skóra. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Zabieram się teraz powoli do przedniego podwozia oraz kadłuba. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janix Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 Dziś zabrałem się do gondol i powoli będę składał cały kadłub . Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi