alex2002 Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 czym usunąć akrylową farbę tamiya z narzędzi i pędzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Acetonem technicznym. Może też być Tool Cleaner Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex2002 Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2016 słyszałem że aceton niszczy uszczelki w aerografie i włosie w pędzlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Zmywacz Wamodu moze, ja tego używam do czyszczenia, o aero i pędzi. Które pózniej myje w cieplej wodzie z mydłem i maczam w specyfiku do renowacji pędzli, i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Aceton niszczy gumowe uszczelki, teflonowych nie rusza. Pędzle możesz umyć w izopropanolu jeżeli się o nie martwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi