Kamiloss Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Modelik stary, ale jako że już dawno nic tu nie pokazywałem to po stanowiłem się przełamać i w końcu coś wystawić. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Właz dowódcy wklejony odwrotnie, Osłony boczne też. Zaglądałeś do instrukcji chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Model robiony w jeden wieczór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 Model robilem miesiac. O tych dwoch bledach wiem. Coś poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 ogólnie słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Mnie tam się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 ogólnie słaby. Można wiedziec dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Masz źle wklejoną rynienkę na antenę, źle pomalowane obcęgi (rączki to była tektura lakierowana), mocowania zapasowych ogniw pomalowane w kolorze gąsienic a nie w kolorze kamuflażu, lewar w kolorze kamuflażu zamiast dunkelgelb/oliwkowy/kolor metalu, liny holownicze i tłumik pomalowane zabawkowo, brak zaznaczenia oszklenia tylnych lamp, krzyż na tylnym pancerzu jest krzywo przyklejony, cały pojazd jest zapaprany niestartym washem, gąsienice pomalowane bardzo zabawkowo i nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi