Jacko Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 ładne, ładne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Byłem widziałem i jeszcze dodatkowo był bezpłatny wstęp do Muzeum Marynarki Wojennej. Prezentowana była wystawa prac Adam Werki. Polecam wszystkim. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Super fotki ..dzieki! Szczegolnie za ORP Kaszub, mój brat służył na nim 5 lat. Ja miałem okazję być na pokładzie w 2002r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2016 Niedawno Kaszub zmienił trochę wygląd, bo na rufie zainstalowano mu armatę 35mm Tryton, zamiast przestarzałego Wróbla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Niedawno Kaszub zmienił trochę wygląd, bo na rufie zainstalowano mu armatę 35mm Tryton, zamiast przestarzałego Wróbla. - w testach ,to działko jest przeznaczone na pierwszego Kormorana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 11 Lipca 2016 Autor Share Napisano 11 Lipca 2016 Ja z kolei słyszałem, że akurat ten egzemplarz po próbach pozostanie już na Kaszubie. A Kormoran rozpocznie służbę też z Wróblem, a dopiero po wszystkich próbach i oficjalnym przyjęciu Trytona na uzbrojenie, nastąpi podmianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi