kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Wątek spinający jest tutaj. Inbox: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 Powycinałem wszystkie elementy. Dużo tego nie było. Dość ładnie odlany i zaplanowany model, ale też trzeba uważać. Odejście od instrukcji, sklejenie przodu kadłuba, elastyczne zaciśnięcie tyłu i pasowanie kokpitu „uratowało mi …” Przy płacie trzeba było troszkę się narobić przy zewnętrznych działkach. Lekko rozchylały połówki kadłuba. W sumie rzadki klej zrobił swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Ja kupiłem sobie ten model dla relaksu. Będę Cię dopingował Malowanie pudełkowe jak zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 8 Lutego 2017 Autor Share Napisano 8 Lutego 2017 Reaktywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi