subaroman Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Dzis przyszla kolej na krotka prezentacje mojej ostatniej pracy, prezentacje modelu, ktory kiedys znalazl sie w moich zapasach mimo tego, ze zupelnie odbiega od tematu, ktory zwyklem publikowac na lamach forum ( i tradycyjnie juz modelik zaczalem daaawno temu, teraz dokonczylem). Tym razem przyszla pora na pojazd rodem zza oceanu, na wyscigowego pickupa Chevroleta w bardzo znanych Amerykanom barwach GOODWRENCH`a. W 1995 Mike Skinner zdobyl nim tytul mistrza serii Super Truck Series by Craftman Tools. Model to produkt MONOGRAM`a w skali 1/24. Jako, ze mam zerowe pojecie o Nascar i tym podobnych seriach, rozgrywanych w USA, to Chevy zbudowalem totalnie jako pudelkowy a jedynymi zmianami sa wloty powietrza w przednim pasie modelu, wstawilem siatki w miejsce odlewu w kascie (srednio mi ta modyfikacja wyszla..) a srebrne pasy na dole nadwozia zostaly namalowane jako zamiennik do kalkamanii. Poza tym bazowalem na zestawie, zawartym w opakowaniu. Uwazam, ze Chevy prezetuje sie znakomicie, goruje wielkoscia nad innymi modelami w kolekcji i jest totalna odskocznia od tego, co znamy z europejskich oesow lub torow wyscigowych. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Model wygląda bardzo ciekawie. Gratulacje Brakuje mi jednak fotek wnętrza kabiny i komory silnika. Możesz to uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Wygląda świetnie a i ciekawy samochód :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Niedawno przeglądałem je na Ebay i przyznam, że teraz chyba muszę dodać do wish list... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Świetnie wygląda, ale fajnie by było gdybyś pokazał jeszcze podwozie, silnik czy wnętrze. Siatki jak dla mnie wyszły super, pasy również wyglądają o wiele lepiej niż kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi