jarrov Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 Witam brać modelarską. Zwracam się do Was z gorącą prośbą. Mianowicie chodzi mi o przednią część owiewki do Hellcata od Eduarda w skali 1/48. W zestawie są dwie, a ja ciamajda jedną zepsułem a drugą, zresztą nie ważne. W każdym razie zostałem bez w/w owiewki. W związku z tym mam prośbę, czy ktoś z kolegów,który zbudował już Hellcata F6F - 3 i ma zbędną poszukiwaną przeze mnie część i mógłby ją odstąpić, prosiłbym o kontakt. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Spróbuj napisać do Edka - może uda się coś załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Będę mieć wiatrochron do późnego modelu F6F z Eduarda, jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Jeśli dobrze poszperam, to znajdę coś do F5F5 Late. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarrov Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Będę mieć wiatrochron do późnego modelu F6F z Eduarda, jesteś zainteresowany Jestem zainteresowany, daj znać za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 wysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi