Seb Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) Model zrobiłem już jakiś czas temu, SF, ale myślę że stanowi ciekawe uzupełnienie kolekcji. Nowością dla mnie było to że model zrobiłem w 99,99 % z pudła. Edytowane 15 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Modelarsko robota pierwsza klasa , bardzo podoba mi się brudzenie , nie przejaskrawione, lekko stonowane . Jakimi farbami malowałeś tygryska i poproszę przepis na brudzenie jeśli można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Ma coś w sobie ta hybryda - pasuje jej malowanie, które wybrałeś. Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Dzięki. Malowany Tamiya XF 63 mieszaną z białą, brudzony olejami, pigmentami i "cieniami" Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi