jager27 Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Ostatnio postanowiłem wykąpać w krecie i pomalować od nowa mojego Nashorna, który już stoi u mnie na półce bardzo długo. Zdecydowałem się, aby pojazd wyglądał na porzucone lecz stosunkowo niedawno. Tak wyglądał przed renowacją: A tak po: created by picasa2html.com Życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Po renowacji lepiej... ale zdjęcia są bardzo że tak to powiem niestabilne jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Z tym mchem na prawej burcie to mocno przesadziłeś - chyba że to jakiś "mech-mutant", który wcześniej pożarł załogę Nie bardzo rozumiem też w tym przypadku ideę mocowania do burty aż tak ogromnej kłody drewna - taran ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Z mchem to już jak kto woli wg mnie Z kłodą to idea taka, że Nashorn miał taki słaby pancerz, że nie wytrzymałby nawet trafienia z rusznicy ppanc więc wydaje mi się, że tak kłoda mogłaby stanowić jakąś ochronę w przypadku tak słabego opancerzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Lepszy był przed renowacją. Ściąg te wszystkie pierdoły i będzie git. Panie gdzie widziałeś taki mech na czołgu? Olbrzymi jest jakby z 10 lat wyrastał, a sam napisałeś: "porzucony niedawno". Wszystkie kłody do wywalenia. Spróbuj sobie takie drzewo przywiązać do auta z boku. Pojeździj i już wiesz dlaczego tak Hans by nie zrobił. Ale ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Lepszy był przed renowacją. Ściąg te wszystkie pierdoły i będzie git. Panie gdzie widziałeś taki mech na czołgu? Olbrzymi jest jakby z 10 lat wyrastał, a sam napisałeś: "porzucony niedawno". Wszystkie kłody do wywalenia. Spróbuj sobie takie drzewo przywiązać do auta z boku. Pojeździj i już wiesz dlaczego tak Hans by nie zrobił. Ale ja się nie znam. Mchu na czołgu nie widziałem bo nie widziałem nigdy porzuconego czołgu :P Dla sprostowania napiszę, że niedawno to miałem na myśli jakieś kilka miesięcy, może kilkanaście... Bo gdybym chciał zrobić czołg, który stoi kilka lat to musiałby on być mocno zardzewiały. Co do kłody na aucie to nie porównuj czołgu, którego masa wynosi około tony do pojazdu który waży ponad dziesięć ton i ma moc silnika rzędu 400 KM. Bo armaty 88 mm o długości 71 kalibrów też bym na aucie nie zamocował Co dowagi samej kłody to się tak tylko wydaje, ale jestem pewien, ze we trzech Hansy daliby spokojnie radę unieść ją podczas gdy reszta by ją przywiązywała. Ale tutaj wchodzimy już na płaszczyznę dywagacji i uważam, że nie ma się co na ten temat zbytnio spierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Pewnie że nie ma. Jak tobie się podoba, to jest to najważniejsze. Dyskusji o założeniach taktycznych nawet nie zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi