Wojtek-Krowa Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 co sądzicie o tym modelu? Italeri 6491 Jak składalność? Detale,zgodność historyczna? Za odp dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Jak nie masz modelarskich skłonności sado-maso lub/i odpowiedniego skilla to zapomnij o Italeri (mój przypadek z JP IV L/48) znajdziesz w stopce. Drugi raz bym się na ten badziew nie połasił tym bardziej, że to wyrób tylko podobny. Gówniane blaszki i lufka tego nie rekompensują. Kup sobie albo dokładnego Dragona albo samoskładalną Tamiya (np. ciekawą wersję fińską). Italeri nie ma ani tego, ani tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Jak nie masz modelarskich skłonności sado-maso lub/i odpowiedniego skilla to zapomnij o Italeri (mój przypadek z JP IV L/48) znajdziesz w stopce.Drugi raz bym się na ten badziew nie połasił tym bardziej, że to wyrób tylko podobny. Gówniane blaszki i lufka tego nie rekompensują. Kup sobie albo dokładnego Dragona albo samoskładalną Tamiya (np. ciekawą wersję fińską). Italeri nie ma ani tego, ani tego. italeri kleiłem parę lat temu więc nie pamiętam. Dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Tu nic się nie zmieniło od lat xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Tu nic się nie zmieniło od lat xD he no może tylko jakoś 7 może więcej lat temu kleiłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi