HubertP Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 4 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Hej Dzisiaj udało mi się ukończyć mojego Leosia na warsztatach modelarskich w Poznaniu Było bardzo ciężko, jednak udało mi się zdążyć Ale przejdźmy do rzeczy: Model pomalowałem farbą nato green (Dzięki za pomoc w doborze farby Tomek !). Był on robiony prosto z pudełka, bez żadnych dodatków. Model jak to tamiya: składał się bardzo dobrze Dodam że do malowania modelu po raz pierwszy użyłem aerografu. Po raz pierwszy robiłem także wash, oraz pre-shading Ale teraz przejdźmy do najważniejszej rzeczy, czyli galerii: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted August 27, 2016 Super Moderator Share Posted August 27, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raval74 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratuluję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Ładnie wykonany. Szkoda że to trzecie miejsce w kategorii do 15 lat. Gratuluję ładnego modelu i czekam na warsztat Rośka obiecanego przez Rafała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertP Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Bardzo dziękuję za rosomaka Rafał! Obiecuję że zrobię go jak najlepiej umiem i oczywiście zrobię warsztat:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted September 15, 2016 Super Moderator Share Posted September 15, 2016 Fajny model - wykonany w piorunującym tempie. Pierwszy raz aero w dłoni... jestem pozytywnie zaskoczony. Kolejny będzie zdecydowanie lepszy. Koniecznie musisz zwolnić z klejeniem i malowaniem - więcej precyzji i przemyślanych decyzji, kolejne sukcesy są na wyciągnięcie ręki :-) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts