HubertP Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 4 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Hej Dzisiaj udało mi się ukończyć mojego Leosia na warsztatach modelarskich w Poznaniu Było bardzo ciężko, jednak udało mi się zdążyć Ale przejdźmy do rzeczy: Model pomalowałem farbą nato green (Dzięki za pomoc w doborze farby Tomek !). Był on robiony prosto z pudełka, bez żadnych dodatków. Model jak to tamiya: składał się bardzo dobrze Dodam że do malowania modelu po raz pierwszy użyłem aerografu. Po raz pierwszy robiłem także wash, oraz pre-shading Ale teraz przejdźmy do najważniejszej rzeczy, czyli galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Ładnie wykonany. Szkoda że to trzecie miejsce w kategorii do 15 lat. Gratuluję ładnego modelu i czekam na warsztat Rośka obiecanego przez Rafała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo dziękuję za rosomaka Rafał! Obiecuję że zrobię go jak najlepiej umiem i oczywiście zrobię warsztat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2016 Fajny model - wykonany w piorunującym tempie. Pierwszy raz aero w dłoni... jestem pozytywnie zaskoczony. Kolejny będzie zdecydowanie lepszy. Koniecznie musisz zwolnić z klejeniem i malowaniem - więcej precyzji i przemyślanych decyzji, kolejne sukcesy są na wyciągnięcie ręki :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi