Panzer Machine Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Fokker Dr.1 firmy Dragon (nr kat 5903) był kompletnie nietrafionym modelem. Pamiętam jak w sklepie modelarskim stałem przed wyborem dwóch takowych fokkerów: jeden z Dragona a drugi z Eduarda. Trzeba było wziąć z Eduarda myślałem pod koniec pracy nad Dragonowskim egzemplarzem. I trzeba było tak zrobić. Wtedy poszedłem po opinii marki. Dragonowski Fokker był źle spasowany: kadłub przede wszystkim, ale dokleić do niego skrzydła to był koszmar. Jakoś się to udało i w efekcie końcowym jakoś to wygląda. Kalki moim zdaniem bardzo średniej jakości. Model był prezentem walentynkowym dla mojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Fantastyczny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 a dokładnie ,który z eduarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 @Wojtek-Krowa: http://www.mojehobby.pl/products/Fokker-Dr.I-Weekend.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 a to mój,raczej jego resztki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Też Dragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2016 Zdjęcia i model - TOP!!!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Też Dragon? nie edek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 oj! Jak składało się tego edka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 oj!Jak składało się tego edka? nie zbyt pamiętam,ale nie był zły,myślę ,że lepszy od tego dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi