piotrek1971 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam Model rozgrzebany od ok.2,5 roku. Ogarniam modelarskie zaległości,na pierwszy ogień pokazuję to. Zbudowany na podstawie tego zdjęcia,skala 1:72 Bazę nabyłem za ok 25pln. na alle..o. Trochę podłubałem... I wyszło to,jak gdzieś znajdę koła żywiczne to podmienię ,wiadomo te to porażka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Fajnie ci wyszła ta przeróbka! Baza miała metalową kabinę? Ciekawy pojazd i ciekawa "technika" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1971 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Tak, buda metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 A działko jakiej firmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1971 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Z tego co pamiętam Ace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 No to powiem szczerze z jakości tej firmy wyciągnełeś wiele w modelu. Bardzo fajny pomysł i fajne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Bazę nabyłem za ok 25pln. na alle..o.I to jest słuszna koncepcja Tylko po co ta wykropkowana nazwa Allegro? Nie róbmy sobie na siłę chorej rzeczywistości jak z seriali, gdzie znaczki samochodów zaklejają taśmami... I wyszło to,jak gdzieś znajdę koła żywiczne to podmienię ,wiadomo te to porażka.Nie przesadzaj, są o niebo lepsze od pierwszych wypustów z Tololoko (późniejszych nie widziałem). Ogólnie fajnie i z pomysłem zrealizowany projekcik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1971 Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Fajnie,że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Bardzo fajny A i jeszcze z 7 Brygady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1971 Napisano 7 Września 2016 Autor Share Napisano 7 Września 2016 Fakt,walnąłem babola i w tytule nie dodałem 7 BOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Świetny model też mam w planach go zrobić .Mam dwa Stary i tu jest ciekawa sprawa odnośnie opon. Co do opon mogę powiedzieć ze modele mają dwa różne odlewy gumowych opon. Jedne są kanciaste a drugie troszkę zaokrąglone na brzegach. Chyba jestem pedantem odnośnie opon bo jak synowi samochodziki kupuje to zwracam uwagę jak wykonane są koła. Zboczenie modelarskie chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi