Bartosz Ciesielski Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Na podstawie dwóch zdjęć postanowiłem zbudować model Humvee używanego przez Marines w Iraku jako wozu strażackiego , do budowy wykorzystałem model Italieri , koła to wypust Academi , zabudowa pożarnicza to inwencja własna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Sam pomysl i wykonanie fajne. Co do merytoryki niech się inni wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2016 Witam. Podoba mi się. Jakim kolorem on jest pomalowany? Z czego zrobiłeś zadaszenie nad szoferką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Września 2016 Autor Share Napisano 5 Września 2016 Malowany był farbą Tamya Buff czerwień wybrałem na oko bo pojazd w oryginale został pomalowany farbą w sprayu przez żołnierzy , natomiast dach nad kabiną zrobiony jest z kilku warstw chusteczki higienicznej nasączonej wikolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi