Bartosz Ciesielski Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Na podstawie dwóch zdjęć postanowiłem zbudować model Humvee używanego przez Marines w Iraku jako wozu strażackiego , do budowy wykorzystałem model Italieri , koła to wypust Academi , zabudowa pożarnicza to inwencja własna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Sam pomysl i wykonanie fajne. Co do merytoryki niech się inni wypowiedzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted September 4, 2016 Super Moderator Share Posted September 4, 2016 Witam. Podoba mi się. Jakim kolorem on jest pomalowany? Z czego zrobiłeś zadaszenie nad szoferką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 Malowany był farbą Tamya Buff czerwień wybrałem na oko bo pojazd w oryginale został pomalowany farbą w sprayu przez żołnierzy , natomiast dach nad kabiną zrobiony jest z kilku warstw chusteczki higienicznej nasączonej wikolem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts