jakub476 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Było ciężko, ale jak widać wyrobiłem się w ostatnich godzinach... Lista modyfikacji: - Lakier Tamiya X-1 - Felgi Volk TE37 (Resin, Hobby Design) - Wentyle (Handmade) - Opony (Tamiya, Handmade) - Nowe przednie hamulce (Aoshima, Hobby Design) - Filtr oleju (Resin) - Dodane węże i przewody silnika, zastrzały do podłużnic, moduł, kilka śrubek, osłona przepustnicy (Handmade, T2M, Resin, MSM, Crazy Modeler) - Znaczki (Hobby Design, Crazy Modeler) - Usunięte boczne kierunkowskazy - Siatka w pokrywie silnika (Aber) - Przerobiony układ wydechowy (Resin, Handmade) - Flock - Wywiercone otwory w podwoziu - Siatka w pokrywie silnika (Aber) - Zamki (A+ Club) - Przyciemnione tylne lampy - Spoiler Backyard special (Handmade, MSM) - Dokładka przedniego zderzaka (Handmade) - Poliftowy tylny zderzak (Resin) - Japońska rejestracja (Grześ, A+ Club, Top Studio) Edytowane 21 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Dobra sam spytam... Co tu taka cisza? Nawet wyświetleń nie ma. Wiem, jakość względem EVO niższa, chociaż bardzo jestem zadowolony z wydechu, kół czy spoilera. Mniejsze zainteresowanie wynika z jakości czy z stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Września 2016 Ja napiszę, że Honda zrobiona wzorowo. Bardzo czysto - profesjonalnie. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to fakt, że tak czarny obiekt na białym tle, jest mniej atrakcyjny niż taki sam sfotografowany w terenie. Myślę, że się nie obrazisz za mój komentarz, ale wierzę, że gdyby zrobić foty na świeżym powietrzu - model został by oceniony zdecydowanie wyżej. pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 model super, mi się twoje modele bardzo podobaja. Czy malowałeś felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Reflect, jak mam się obrazić jak sam o to pytam. Kilka razy już to słyszałem, ale nie zebrałem się jeszcze żeby przenosić modele i nie mam pomysłu jak to zrobić żeby otoczenie nie zdradzało skali. Hamann felgi są pomalowane emalią Tamiyi X-10 zmatowione mgiełką lakieru bezbarwnego z duże odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Zacna ta Honda Spróbuj zrobić zdjęcia na czarnym tle, powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Mi się podoba na równi z Evo. Świetny model. Może na zdjęciach trochę traci, Evo jest ciekawszy wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi