wilczurs Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Kiedy można się spodziewać dyplomów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Października 2016 Przyszły tydzień. Dopiero kilka dni temu dotarły do mnie medale. Taki okres teraz, duzo zajęć i niestety niewiele czasu. Wstrzymajcie jeszcze chwilke. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Października 2016 Nadałem na poczcie dyplomy i medale naszych laureatów. Dyplomy pozostałych uczestników wyślę jutro. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Dostałem paczkę nagród od IBG models gdzie dostałem model Bedford 1/32 ,który jak wywnioskowałem z całej rozpiski z regulaminu miał trafić do Kolegi Raval74. Czy to pomyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Dostałem paczkę nagród od IBG models gdzie dostałem model Bedford 1/32 ,który jak wywnioskowałem z całej rozpiski z regulaminu miał trafić do Kolegi Raval74.Czy to pomyłka? Nie pomyłka, a miły gest jednego ze zwycięzców : Wielkie Dzięki!!!! Dla Wszystkich!!! nie będę opisywał tego co się wydarzyło bo brak mi słów... no i mówca ze mnie marny,Gratuluję wszystkim uczestnikom samego udziału w tym konkursie. Podziękowania dla Reflecta i załogi,kibiców, dla jurorów,i oczywiście sponsorów, którzy wzbogacili to przedsięwzięcie pięknymi nagrodami. Daliście panowie i panie z siebie wszystko to teraz może ja się choć troszkę dam od siebie Jak wiadomo w klasie 2 wystartowało trzech 15-sto latków GRATULACJE(za samą odwagę)... aaa nie będę owijać w bawełnę Chciałbym aby moje nagrody główne trafiły do Waszych rąk HubertP dla Ciebie Rosomak wilczurs dostanie Bedforda KW-2 Chevroleta Składajcie,malujcie, a przede wszystkim bawcie się To tyle, jeszcze raz Wszystkim Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Dziękuję za informację bo musiałem przeoczyć post. Tak więc podziękowania wszystkim sponsorom złożę jeszcze raz ,gdy dostanę dyplomy i wtedy pokażę wszystko co dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Października 2016 To bardzo dobry pomysł wilczurs, fajnie by było gdyby zwycięzcy po otrzymaniu już kompletu nagród i dyplomów napisali choć słówko no i koniecznie pokazali otrzymane nagrody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Ja czekam już tylko na dyplom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 WitamNadal nie otrzymałem adresów do wysyłki nagród/dyplomów/medali do tych użytkowników: damien77 danielodziem FAZZY_bez_humoru filipsg irlandczyk85 Kamil K. Kosynier kret69 Messer oltrans ra12 Spotter TomB(raider) zloty Wysyłam do was jeszcze raz PW, w przypadku braku odpowiedzi do końca tego tygodnia wasze ewentualne nagrody/medale/dyplomy przepadają. pozdrawiam Christian Zobacz spam itp. 3 razy wysyłałem Dane do wysyłki wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 fajnie by było gdyby zwycięzcy po otrzymaniu już kompletu nagród i dyplomów napisali choć słówko no i koniecznie pokazali otrzymane nagrody :-) To ja pierwszy. Mam nadzieję ,że zdjęcia się podobają. Ciekawy jestem czy ktoś ze sponsorów to zobaczy. ps. Stojak na farby już przyczepiony na poddaszu na kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 (edytowane) Chciał bym jeszcze raz bardzo podziękować organizatorom oraz sponsorom konkursu, oto mój zestaw z którego jestem bardzo zadowolony! Dziękuję również za oddane głosy i miłe słowa na temat mojej pracy, cieszą tym bardziej że to mój debiut na Modelworku Edytowane 14 Października 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Ja również dziękuję za oddane głosy na mój model. Dziękuję sponsorom za zajebiaszcze nagrody . Wielkie podziękowania dla Reflecta za organizacje konkursu, który wyszedł super i czekam na kolejne I jeszcze raz gratulacje dla wszystkich uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziki888 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Wszystko w komplecie Dzięki Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Chociaż jeszcze nie dostałem dyplomów postanowiłem pokazać swoje nagrody. . Dziękuję wszystkim sponsorom konkursu a w szczególności sklepowi Martola, Arma Hobby, IBG Models i Rafałowi za podarunek. Dziękuję administratorom za poświęcenie swojego wolnego czasu na przeprowadzenie ,organizację konkursu i pamiątkowe nagrody. Sponsorzy w dużym stopniu przyczyniają się do moich coraz lepszych prac i fundują mi to, na co nie zawsze mnie stać. Myślę nad za sponsorowaniem czegoś na podobne przedsięwzięcie by przynajmniej cząstkę tego co dostałem zrekompensować. Będę wyczekiwał i myślę że nie tylko ja na następną edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Października 2016 Szybki update - dyplomy za uczestnictwo wydrukowane i jutro zostaną nadane do adresatów. Nie mam niestety wszystkich adresów... nadal brakuje: kret69 KW-2 ra12 Spotter TomB(raider) zloty Panowie - jeśli chcecie otrzymać dyplom uczestnika - bardzo proszę o kontakt na PW. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Witam, Dziś otrzymałem dyplom. Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za głosy oddane na mój modelik oraz organizatorom za wspaniały konkurs. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi