Rabotnik Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Piękna robota :-). mam pytanie odnośnie malowania : -cieniujesz czarnym na podkład i dajesz na to kolor ostateczny czy jest coś jeszcze ? Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 13 Listopada 2016 Autor Napisano 13 Listopada 2016 Piękna robota :-).mam pytanie odnośnie malowania : -cieniujesz czarnym na podkład i dajesz na to kolor ostateczny czy jest coś jeszcze ? Dzięki. Ostatnio przestałem używać podkładów, surfaceerów itd. Czarny jest podkładem. Maluję Flat black, później Sky Grey, później Flat white. Zdjecia zamieszczone w ostatnim poscie nie wyswietlaja sie. Do du.y z tym google.photos. Cytuj
kjp_a_man Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 … Do du.y z tym google.photos. Doszedłem do takiego samego wniosku około rok temu. Od tego czasu używam imgur i jestem z tego rozwiązania zadowolony. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 14 Listopada 2016 Autor Napisano 14 Listopada 2016 Coś bym jeszcze dodał, może jakieś kamienie albo drogowskaz - po prostu czegoś mi brakuje. Na razie to wygląda tak: Przedni rzut: - Cytuj
wajtok Napisano 15 Listopada 2016 Napisano 15 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba. A szczegolnie kola. Czy moglbys napisac jak je zrobiles / pomalowales Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 16 Listopada 2016 Autor Napisano 16 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba. A szczegolnie kola. Czy moglbys napisac jak je zrobiles / pomalowalesDziękuję.Koła malowane XF-86 Rubber Black i przecierane na sucho XF-19 Sky Grey. Pigmenty to Vallejo zmieszane z White Spirit na papkę i nakładane pędzlem. Po wyschnięciu wytarte pędzlem ze sztywnym włosiem i później paluchem. Cytuj
wajtok Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba. A szczegolnie kola. Czy moglbys napisac jak je zrobiles / pomalowalesDziękuję.Koła malowane XF-86 Rubber Black i przecierane na sucho XF-19 Sky Grey. Pigmenty to Vallejo zmieszane z White Spirit na papkę i nakładane pędzlem. Po wyschnięciu wytarte pędzlem ze sztywnym włosiem i później paluchem. Dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi