Rabotnik Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Piękna robota :-). mam pytanie odnośnie malowania : -cieniujesz czarnym na podkład i dajesz na to kolor ostateczny czy jest coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 Piękna robota :-).mam pytanie odnośnie malowania : -cieniujesz czarnym na podkład i dajesz na to kolor ostateczny czy jest coś jeszcze ? Dzięki. Ostatnio przestałem używać podkładów, surfaceerów itd. Czarny jest podkładem. Maluję Flat black, później Sky Grey, później Flat white. Zdjecia zamieszczone w ostatnim poscie nie wyswietlaja sie. Do du.y z tym google.photos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 … Do du.y z tym google.photos. Doszedłem do takiego samego wniosku około rok temu. Od tego czasu używam imgur i jestem z tego rozwiązania zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 Coś bym jeszcze dodał, może jakieś kamienie albo drogowskaz - po prostu czegoś mi brakuje. Na razie to wygląda tak: Przedni rzut: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba. A szczegolnie kola. Czy moglbys napisac jak je zrobiles / pomalowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba. A szczegolnie kola. Czy moglbys napisac jak je zrobiles / pomalowalesDziękuję.Koła malowane XF-86 Rubber Black i przecierane na sucho XF-19 Sky Grey. Pigmenty to Vallejo zmieszane z White Spirit na papkę i nakładane pędzlem. Po wyschnięciu wytarte pędzlem ze sztywnym włosiem i później paluchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba. A szczegolnie kola. Czy moglbys napisac jak je zrobiles / pomalowalesDziękuję.Koła malowane XF-86 Rubber Black i przecierane na sucho XF-19 Sky Grey. Pigmenty to Vallejo zmieszane z White Spirit na papkę i nakładane pędzlem. Po wyschnięciu wytarte pędzlem ze sztywnym włosiem i później paluchem. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi