Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Na prośbę Tomka Mroczkowskiego zrobiłem zdjęcia Mengowskiego Geparda. Są dwie wersje do wyboru A1 i A2 i z instrukcji wynika że różnice głównie dotyczą wieży. ALe są rózne lufy, różne ich końcówki, kombinacji jest sporo. Model ma ruchome zawieszenie i ruchome/pracujące gąsienice co chyba dla niech jest standardem, mała fototrawiona blaszka, jakieś tobołki itd. Na minus to na pewno mały kawałek sznurka imitujący linę holowniczą. Samo pudełko, ładne, aksamitne wykończenie. W pudełku raczej luźno i dobrze. Nic sięnie gniecie i nie ściska. Typowa okładka instrukcji: I kilka stron przykładowych (fajne są rysunki w stylu starych Tamiyowych instrukcji): Wzory malowań. Chyba 4 z czego większość podobna do siebie: Kadłub: Ruchome gąsieince, podobne w stylu do tych firmy Bronco: I poszczególne ramki: Mała blaszka: I równie mała kalkomania: Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Do zdjęć używaj stronki picasa2html.com dziekuje i czekam na ZSU 23-4 jeszcze! Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2016 Autor Napisano 23 Września 2016 Do zdjęć używaj stronki picasa2html.com dziekuje i czekam na ZSU 23-4 jeszcze!Używałem. Dopóki google nie zastąpiło picasy przez Google Photos. Gorszego, mniej intuicyjnego i niestety upierdliwego w użyciu substytutu Picasy. Mam nadzieję że to tylko przejściowe problemy związane z raczkowanie usługi Google Photos. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Zdobądz Picase aplikacje, są male problemy z logowaniem ale to dalej funkcjonuje albo raczej "u mnie działa". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi