Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Na prośbę Tomka Mroczkowskiego zrobiłem zdjęcia Mengowskiego Geparda. Są dwie wersje do wyboru A1 i A2 i z instrukcji wynika że różnice głównie dotyczą wieży. ALe są rózne lufy, różne ich końcówki, kombinacji jest sporo. Model ma ruchome zawieszenie i ruchome/pracujące gąsienice co chyba dla niech jest standardem, mała fototrawiona blaszka, jakieś tobołki itd. Na minus to na pewno mały kawałek sznurka imitujący linę holowniczą. Samo pudełko, ładne, aksamitne wykończenie. W pudełku raczej luźno i dobrze. Nic sięnie gniecie i nie ściska. Typowa okładka instrukcji: I kilka stron przykładowych (fajne są rysunki w stylu starych Tamiyowych instrukcji): Wzory malowań. Chyba 4 z czego większość podobna do siebie: Kadłub: Ruchome gąsieince, podobne w stylu do tych firmy Bronco: I poszczególne ramki: Mała blaszka: I równie mała kalkomania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Do zdjęć używaj stronki picasa2html.com dziekuje i czekam na ZSU 23-4 jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Do zdjęć używaj stronki picasa2html.com dziekuje i czekam na ZSU 23-4 jeszcze!Używałem. Dopóki google nie zastąpiło picasy przez Google Photos. Gorszego, mniej intuicyjnego i niestety upierdliwego w użyciu substytutu Picasy. Mam nadzieję że to tylko przejściowe problemy związane z raczkowanie usługi Google Photos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Zdobądz Picase aplikacje, są male problemy z logowaniem ale to dalej funkcjonuje albo raczej "u mnie działa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi