Lipstein Napisano 28 Lutego 2017 Autor Share Napisano 28 Lutego 2017 Kurde, na siedzenia nie miałem koncepcji. Plamy? One były obszywane bawełnianą lub konopną tkaniną, bardzo grubą, dlatego założyłem, że uszkodzeń mechanicznych nie miały. Szyba już wyszlifowana, zniknęły wcześniejsze maziaki po nitro, naniesiony syf z lakieru bezbarwnego i pigmentu i wycieraczki. Działałem na sucho papierem 600, 800 i trochę 1000. Chyba to tak zostawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Coś zrób z siedzeniami. Na oryginalnych zdjęciach pewnie znajdziesz podpowiedź. Całość trochę monochromatyczna. Paski troczeń chyba były w innym kolorze, niż kanister i nadwozie- u Ciebie wszystko jest jednakowe. Pobaw się drobnymi elementami, ktore dodadzą trochę życia i przestrzenności. Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 wszystkie pasy są w jaśniejszych barwach, może to wina kiepskich zdjęć, że tego nie widać. Ale starałem się... Nad siedzeniami popracuję, jak mi wena wróci i zrobię porządek z szybą, bo już się suszy i wycieraczki pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi