Czes Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Mógłbyś napisać skalę i producentów . Kompozycja dość "standardowa", a i zdjęcia nie najlepszej jakości, co utrudnia ocenę. W motocyklu bardzo razi "szew" na kole zapasowym... No el wreszcie coś nowego w tym dziale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Sławku, skala 1:72. Kompozycja "standardowa" a ja powiem, że bardzo pozytywna w odbiorze - przemyślana. Sporo nieoszlifowanych elementów. Co do malowania absolutnie kiszowato wyglądają te rdzawe ślady na całym pancerzu. Ogólnie dobrze, mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Skala 1/35.pojazdy Tamiya,figurak z radiostacja firmy dragon.co do reszty nie pamietam.sory I dzieki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Mi się najbardziej podoba zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi