SławekK Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Mógłbyś napisać skalę i producentów . Kompozycja dość "standardowa", a i zdjęcia nie najlepszej jakości, co utrudnia ocenę. W motocyklu bardzo razi "szew" na kole zapasowym... No el wreszcie coś nowego w tym dziale . Cytuj
enten Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Sławku, skala 1:72. Kompozycja "standardowa" a ja powiem, że bardzo pozytywna w odbiorze - przemyślana. Sporo nieoszlifowanych elementów. Co do malowania absolutnie kiszowato wyglądają te rdzawe ślady na całym pancerzu. Ogólnie dobrze, mi się podoba. Cytuj
Czes Napisano 1 Października 2016 Autor Napisano 1 Października 2016 Skala 1/35.pojazdy Tamiya,figurak z radiostacja firmy dragon.co do reszty nie pamietam.sory I dzieki za opinie. Cytuj
M.A.V. Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Mi się najbardziej podoba zielsko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi