URSON Napisano 2 Października 2016 Share Napisano 2 Października 2016 Witam Wszystkich ! . Na początek przedstawię się. Mam na imię Dawid i mam nie doszłe jeszcze 16,Cie lat ;). W krąg moich zainteresowań wchodzą Maszyny i Ciągniki Rolnicze. Moje modele są budowane w Skali 1:25 oraz 1:32 , materiał którym się posługuję to Hips (Polisteryn) , . Pozdrawiam Serdecznie Dawid . A tu Zdjęcie Modelu Ciągnika John Deere 6930 Clasic w skali 1:32 pierwszy model w moim wykonaniu w tej skali Przepraszam za bałagan w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Października 2016 Gratuluję Robisz wg jakichś planów czy na podstawie zdjęć z wymiarami przybliżonymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URSON Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Dziękuję ., Według planów od Kolegi który mi je podesłał , ale także ze zdjęć . W przypadku np kabiny sprawa będzie bajecznie prosta, gdyż na Internecie są wymiary szyb do tego typu kabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 2 Października 2016 Share Napisano 2 Października 2016 Przeniosłeś się z konradusa?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Października 2016 Witam. Oprócz ciężarówek, osobówek, są też maszyny rolnicze. Mimo iż ktoś może pomyśleć, co jest ciekawego w traktorze, to one też wyglądają nieziemsko. Nie mamy zbyt wielu modeli tego typu, więc twoje na pewno wzbudzą ciekawość wśród wielu z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 2 Października 2016 Share Napisano 2 Października 2016 Całkiem nieźle to Ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URSON Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 @ Kapitan1 tak przeniosłem się gdyż na tym forum nikt nie czepia się Hipsu . @Jawkers fakt po za Tirami są i Ciągniki które wyglądają oszałamiająco. Co do Ciebie @ Iszi007 dziękuję za opinię gdyż to jest najważniejszy punktem dla którego powstał mój profil . Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URSON Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Witajcie Towarzysze Jak zawsze Weekend się zaczął to i model się klepie John otrzymał daszek ale (jeszcze) nie gotowy, musiałem także ciut podnieść do góry belki w tyle bo wyglądał by jak Grzybek ;) ;) . Pudełko po zapałkach jest dla zorientowania jak duży on jest . I mam małe pytanko, co sie stało z pozostałymi postami ??, bo były i nie ma ich :/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 8 Października 2016 I mam małe pytanko, co sie stało z pozostałymi postami ??, bo były i nie ma ich :/ Mieliśmy małe problemy techniczne, przez co posty z dwóch dni przepadły bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URSON Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Witajcie Przyjaciele ! Długo mnie nie było ale to z względu na czas :/ Szkoła itp ;) , ale to nie znaczy że konkretnie nic nie robiłem . Naniosłem poprawki do Jelonka a między innymi zwężyłem kabinę tak by pasowała do skali 1:25 ( Jednak to będzie 6230 w 1:25 niż 6930 w 1:32 ) niczym się praktycznie nie różnią jak mocą i długością maski . Dość pisania zapodaję fotki . Na ile oceniacie go jak dotychczas :3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URSON Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Witam wszystkich ponownie John się robi do szczęścia pozostało zrobić Maskę schodki itp a teraz łapcie foto Kabiny od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URSON Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 Dziś dodaję ukończone fotki Janka (nie dawałem postów gdyż pod było zerowe zainteresowanie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2016 nie dawałem postów gdyż pod było zerowe zainteresowanie Kolego URSON jak wstawisz miniaturkę na forum, na której zdjęciu nic nie widać, to nie łudz się, że ktoś ci odpowie. Po pierwsze zrób porządne zdjęcia całego modelu i wrzuć je na forum w rozmiarze max. 1024x768 to na pewno znajdą się chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Ale model sam w sobie bardzo ładny (pomijając zdjęcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi