Stojkovic Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2017 Ktos? Coś? Na temat tych oznaczeń... Mam trójząb na błotniku i nie wiem co dac na drugi by wyszło, że to pojazd sztabu 2 dywizji pancernej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2017 Projekt pełznie dalej. Zdjęcia ze wspomnianym trójzębem 2 dywizji pancernej. Nałożyłem w końcu kalki zegarów w miejsca gdzie powinny być. Zegary pochodzą z pozostałości kfz 251 Dragona... Po zdjęciu maskowania widać kolorystykę siedzeń i bazowego kamuflażu Doszły też kalki na drzwi Postanowiłem nałożyć dwa filtry na model i washa. Drzwi przyłożone tylko dla kontekstu na sucho. Podobnie figurka i fotele. Sporo jeszcze jak widzicie do zrobienia. Wypust detalem nie powala co widać tu i tam (szczególnie osłona chłodnicy...). Musze pomalować klamki i ogarnąć wnętrze wraz z ramą przedniej szyby i zderzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Kiedy malowali na niebiesko-piaskowy kamuflaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2017 Parę Panzer IV na froncie wschodnim widziałem. Tak na marginesie nie twierdzę że robię pojazd historyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Nie zrozumieliśmy się. Zastanawia mnie ten niebieski kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 Trochę mi Photobucket płata figle, więc wrzucam na innego hosta fotki z tym, jak obecnie prezentuje się model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Października 2018 Autor Share Napisano 26 Października 2018 Zapraszam do galerii. viewtopic.php?f=68&t=62489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi