Hammett Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Witajcie, mam pytanie odnośnie widocznego na zdjęciu pęknięcia owiewki. Czy da się je jakoś usunąć? Owiewka pochodzi z Dragonowskiego Hortena Ho 229b. Niestety taka już wyjąłem z pudełka. Dodatkowo była porysowana, co udało się usunąć papierem ściernym i pastami polerskimi Tamiya. Jednak z tym pęknięciem nie wiem czy można cokolwiek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Października 2016 Jedyne co można, to uśmiechaj się do Kolegi Marudka, jak podeślesz mu owiewkę machnie ci pewnie vacuformę i będzie lepsza jak plasticzana Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 11 Października 2016 Autor Share Napisano 11 Października 2016 Dziękuję za informację. Będę pamiętał przy takich następnych rewelacjach. Teraz zdecydowałem się jednak zostawić tak jak jest. W sumie jest to widoczne tylko pod pewnymi kątami, więc jakoś to przeżyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Skoro było pęknięcie to możesz reklamować. Nie wiem jak Dragon reaguje na reklamacje, ale ja niemal zawsze otrzymywałem takie na wymianę, gdy były pęknięte czy choćby zarysowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 12 Października 2016 Autor Share Napisano 12 Października 2016 Skoro było pęknięcie to możesz reklamować.Nie wiem jak Dragon reaguje na reklamacje, ale ja niemal zawsze otrzymywałem takie na wymianę, gdy były pęknięte czy choćby zarysowane. ee tam, to jest to model z 1993 roku, kupiony gdzieś tam z drugiej ręki, więc nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi