Tenggeri Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Jedziesz dalej, masz z czego rzeźbić wiec do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Jedziesz dalej, masz z czego rzeźbić wiec do dzieła Tylko czy mi umiejętności starczy Podziałałem przy ostrogach i pytanie brzmi czy idę w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Każde ogniwo jest osobno, jak już robisz w całości to potnij je chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Jak dla mnie Twoje ostrogi wyglądają wporządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Tak to się prezentuje na pancerzu : Dupy nie urywa Ale z moimi wielkimi łapskami to chyba max Pozostawiam to do oceny szanownych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Nie ma się czego wstydzić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Przyklejone juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Przykładałeś wanne? Przy połączeniu powstaje szparka, z pierdołami na przodzie ciężko będzie szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Nie widziałem tego zdjęcia wcześniej Musi zostać już tak jak jest , przy następnym będzie poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Przemku, no to jak z tym przygotowaniem? Tyle galerii leopardów jest w internecie, mnie prosiłeś o Polaka, to myślałem, że resztę źródeł znasz http://www.primeportal.net/apc/leopards.htm#leo2a5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Przemku, no to jak z tym przygotowaniem? Tyle galerii leopardów jest w internecie, mnie prosiłeś o Polaka, to myślałem, że resztę źródeł znasz http://www.primeportal.net/apc/leopards.htm#leo2a5 No widać słabo bo tych zdjęć nie znalazłem w internetach Obiecuje sumienną poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Bo do Olsztyna mam blisko! Przyjadę i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 Siedzę sobie i klej i ma wątpliwość która pewnie koledzy rozwieją A mianowicie czy te elementy powinienem usunąć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Zależy, mozna, ale nie ma potrzeby. Pamiętaj o dorobieniu drzwiczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Jeśli robisz wóz wystawowy to chlapacze będą. Jeśli robisz poligonowy to zawsze je ściągamy żeby nie zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 Jeśli robisz wóz wystawowy to chlapacze będą. Jeśli robisz poligonowy to zawsze je ściągamy żeby nie zgubić To muszę pomyśleć czy to odciąć czy nie Tu zdjęcie z mojego dzisiejszego dłubania Juz mnie to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Znak odległości (to coś z blaszki pomiędzy skrzyneczkami) powinien być prostopadle do ziemi, przyjrzyj się dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 Poprawiłem myślę ze teraz wygląda lepiej Teraz zachodzę w głowę jak zrobić zawiasy bo bez nich będzie wyglądało trochę głupio Może ktoś z kolegów ma jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Wytnij z grubszego profila, natomiast usun ta podkladke spod elementu z blaszki, nie moze tak byc. A i jeszcze jedno, haki są źle zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 Wytnij z grubszego profila, natomiast usun ta podkladke spod elementu z blaszki, nie moze tak byc. A i jeszcze jedno, haki są źle zamontowane. Są przyklejone tak jak pokazuje to instrukcja A co wycięcia tej podkładki na kształt blaszki to będzie tam dziura , chyba ze od strony wanny coś podkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Instrukcja jakby kazala wkleic lufe w miejsce kół to też byś posłuchał? Przypatrz sie zdjeciom, mimo zahaczonych lin haki dalej opadają. Co do szpary, znak jest cienką blaszką, pod spodem nic nie ma. Tu ponownie kłaniają sie zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Instrukcja jakby kazala wkleic lufe w miejsce kół to też byś posłuchał? Przypatrz sie zdjeciom, mimo zahaczonych lin haki dalej opadają. Co do szpary, znak jest cienką blaszką, pod spodem nic nie ma. Tu ponownie kłaniają sie zdjęcia! No widzisz Tomku dałbym sobie rękę obciąć za tą instrukcje ... i teraz byłbym bez reki Nie jako zostałem zmuszony do przeróbek haków ( bo się komuś nie podobało ) i trochę się nakombinowałem nie wypadało by tego nie pokazać Haki nie są jeszcze wklejone na stałe ... jak zawsze czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Października 2016 Autor Share Napisano 26 Października 2016 Witam, nie komentujecie nie krytykujecie a ja tu działam dalej o to kilka fotek i już finisz (chyba) : Pozdrawiam i CZEKAM na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi