Agillus68 Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Witajcie, Chciałbym przedstawić mój nowy model P-47 Razorback + cysterna GMC (oba z Tamiyi). Modele składało się wzorcowo. Jedyny mankament zestawów to grube kalkomanie. Wymieniłem je na Techmoda i niestety te się rozlatywały w wodzie. Może trafiły mi się jakieś stare zestawy ( w sumie próbowałem dwa). Zainwestowałem w Print Scale. Te znowu źle reagowały na płyny zmiękczające. No, ale po długiej wojnie z nimi jakoś dobrnąłem do końca. Pozdraiam Agillus68 [ [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 bardzo sympatyczny zestaw! Podoba mi się malowanie P-47, jaki to kolor na GMC? pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 GMC pomalowany Tamiyą XF62 (olive drab). Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 P-47 stał się ostatnio u nas jakby niszowym tematem. Szkoda. Ale fajnie, że czasem się jednak trafi. Dla mnie to często pretekst do przewertowania jakiegoś szczegółu tej konstrukcji, a czasem okazja do odkrycia czegoś nowego. Także ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi