greatgonzo Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Listopada 2016 Autor Share Napisano 12 Listopada 2016 greatgonzo dzięki za zdjęcie poglądowe no właśnie tak to chyba lepiej by wyglądało. Po konsultacjach na wystawie będę próbować wstawić zamiast lamp plastikowych dwie diody, tak żeby każda imitowała światło ale wszystko oczywiście zależy od tego czy znajdę trochę czasu. Na pewno retusz pędzlem twarzy i mundurów też się przyda. Swoją drogą czy ktoś ma linki do właśnie tego typu nocnych dioram albo figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Bardzo fajna diorama Super efekt blasku Nie musi być światła-prądu ,wystarczy piękna księżycowa pełnia Nie spacerowaliście nocą przy pełni ? Ja tak,ale nie jestem wampirem ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Swoją drogą czy ktoś ma linki do właśnie tego typu nocnych dioram albo figurek? Patrz Reflect "W trakcie budowy: "Pierwszy kontakt" 1/35 Diorama" link ma na dole po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freelancer Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Mnie się bardzo podoba kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi