jonathan Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Mój drugi model w skali 1:72 i pierwsza podstawka... Za którą przepraszam, ale sam ją ciosałem. To także jest model prosto z pudła, żałuje teraz trochę braku metalowych błotników i braku grilli. Dokupiona jedynie została metalowa lufa. Był to jednak model na którym postanowiłem się pouczyć nakładać zimmerit. Potem trafił na długie miesiące na półkę. Jednak coś mnie tknęło by go ukończyć no i poleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 No i super kolego Adamie Podstawka jak dla mnie OK Troszkę nie leży mi ten zimerit,Ponieważ sam testuje techniki kładzenia zimeritu, uważam,ze troszkę nie równo Ale to moja opinia ,a ja nie jestem specem od pancerki, Dopiero sam się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Model fajny, Zimmerit ciekawie zrobiony, ładnie leżą na nim kalki. Przyczepę się do podstawki. Zielona trawa sugeruje bardziej wiosnę, a Kingtiger pojawiły się w Ardenach dopiero na ofensywę, czyli w grudniu. No i Kingi z wieżą Porsche chyba wykrwawily się w Normandii, a nie było ich za dużo. Jak dla mnie zmień drogowskaz na "Normandzki" - czyli np. Caen. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Słuszna uwaga ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Fajny. Podstawka elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 No mam nadzieję że będzie tylko lepiej. Czeka w kolejce jeszcze Tygrysek II z wieża Henschel i E-75. W nich jednak na pewno użyję metalowych błotników i grilli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Całościowo całkiem nieźle. Ale Zimmerit trochę słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Dlatego leżał tyle na półce, Na elefancie użyłem już GS i od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi