Tenggeri Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Pewnie jakieś CA delikatnie nałożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Dokładnie, CA nakładany wykałaczką Tylko najpierw nasączyłem ją tym klejem, pozwalając by wysechł, żeby potem nie wpijał Klej nakładałem na pasy od wewnątrz i dociskałem również wykałaczką. Celownik natomiast czysto wyszedł, ponieważ... za pierwszym razem go zepsułem Najpierw nałożyłem klej i szkiełko na pomalowany tył celownika, co zakończyło się odejściem szkiełka wraz z farbą - w kabinie nie używałem podkładu. Nowe szkiełko przykleiłem bezpośrednio już do plastiku, a tył pociągnąłem czarną farbą. Jednym słowem - szczęście w nieszczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Super, takich wskazówek potrzebowałem powodzenia z tym modelem bo sam mam zamiar go zrobić dla treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi