Peter_D Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Kolega przywiózł z Japonii taką oto figurkę i mówi....weź mi pomaluj...No to pomalowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Fajne dziecko-kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Nie mój klimat, ale fajnie wyszedł. To żywica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 26 Listopada 2016 Autor Share Napisano 26 Listopada 2016 Dzięki Tak, coś ta kształt żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Figurka nie na mój gust -brzydka . Ale malowanie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi